Berforum

•1 December, 2008 • Leave a Comment

Salah satu fungsi internet yang meluas adalah sebagai medan berforum. Surfer akan berbincang tentang byk perkara semasa dalam forum. Ada perkara yang berfaedah dan ada yang tak berfaedah.

Salah satu contoh portal untuk berforum yang mempunyai post2 berfaedah adalah seperti http://www.raudhah.com/

Kalau anda tak berminat untuk join berbincang dalam post2, anda masih boleh membaca post2 yang dikirimkan surfer yang lain.

Forum di internet merupakan tempat yang sesuai untuk menambah kenalan siber. Apapun baik dan buruknya anda sendiri yang tentukan. Da

Free Online Wedding Invitation

•7 November, 2008 • Leave a Comment

I never imagined that someone will create this web based online wedding invitation. At first I think it ridiculous, but after visit the site, I think this can be accepted.

Actually I found this site from my friend who are getting married soon, invute friend by promote his online invitation at YM status. Oh ya the web url is : http://www.walimatul-urus.com/

Yes it same with ordinary invitation card, had the parent, bride and groom name, same invitation word and also house map. Same content but it just online. And you can choose your card but limited to certain design. I think they can improved more on the design and font.

But it still a good idea that I never think to create before. hahahah..

Food deliveries???

•13 September, 2008 • Leave a Comment

It was a common thing with fast food deliveries. But what you think with “nasi campur” deliveries. And not to order by phone but using the net. Now who said Malaysian still unfamiliar with online ordering?.

Actually this service provide by organisation to helping single mother breed their family. If you guys want to order online just go to : http://www.mangkuktingkat.com

See their menu, helping children, and enjoy the food.

p/s :Hidup makanan tradisional melayu.

A picture can tell a thousand word

•6 September, 2008 • Leave a Comment


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Selamat berpuasa

•28 August, 2008 • Leave a Comment

Bulan depan umat Islam di seluruh dunia dah mula berpuasa. Untuk menambahkan amal ibadat elok juga rasanya kalau kita mencari2 ilmu agama sebagai menambah pengetahuan.

Tapi HATI-HATI sebab kat internet ni ilmu terlalu banyak, sampai yang benar dan palsu pun susah nak dibezakan. Jadi carilah dari sumber yang sahih dan tidak diragui.

Salah satunya sumber yang diyakini dari laman web JAKIM : http://www.islam.gov.my

Macam-macam ada dari hadis, fatwa dan kalu ada kemusykilan agama pun boleh hantar online form. tapi tak tau la akan dijawab ke tidak. Yela agensi kerajaan kan. Tapi apa-apa pun semoga kita sama dapat manfaat darinya.

OK. Selamat berpuasa Ramadan. Da

Television learning

•22 August, 2008 • Leave a Comment

It was very entertained to watch tv. For you have paid station tv like astro can learn so many thing from channel like discovery and national geographic channel.

It is also kinda enjoy when surf their website for example : www.nationalgeographic.com

You can learn and have interactive games there. What else you can ge???, If you want more just surf the web ok. hehehe…malas lak nak cerita banyak2. Da

Online book shop

•20 July, 2008 • Leave a Comment

It’s good to have habit to read, start it from young and I think that why they put the domain name as http://www.adikbijak.com . Because taught your child to like reading since they young.

adikbijak.com sell book that suit to all family member from parents to children. And also they have novel for daughter. And for boys, they should sell stuff like motorcycle, car zine that boy are willing to like.(hmm..now I know that we are lack book that suit to our boys.)

You also can be a member to get priviliged and special prices when buying. What more? the site is easy to surf( user friendly..and that why I review it). So take a look and happy surfing and buying.

psstt…u need to register and login as member to buy online. 😉